Produkt cyfrowy

E-book "Ciasto parzone"

Odkryj tajniki ciasta parzonego i naucz się przygotowywać idealne ptysie, eklerki, Paris Brest i churrosy!

Przejdź do pełnego opisu
79,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 99,00 zł
Promocja trwa do 21 kwietnia 2025
szt.
Dostępność:
duża ilość

Kod produktu: 02A9-67331

Opis

Co znajdziesz w środku? 


W tym e-booku znajdziesz sprawdzone przepisy, techniki oraz porady, które pomogą Ci osiągnąć perfekcyjny efekt.
Zrozumiesz proces powstawania ciasta i jakich błędów unikać.
Niezależnie od tego, czy dopiero zaczynasz swoją przygodę z ciastem parzonym, czy chcesz udoskonalić swoje umiejętności – ten przewodnik jest dla
Ciebie! 

W e-booku znajdziesz:

- 12 sprawdzonych przepisów na: ptysie z kruszonką, eklery z kruszonką i bez, Paris brest oraz churrosy.

- Dokładne opisy procesów technologicznych - dowiesz się jak powstaje każdy, poszczególny wypiek.

- Porady, najczęstsze błędy, wskazówki.

- Dokładne proporcje na poszczególne nadzienia. Każdy przepis zawiera podtytuł z którego dowiesz się na ile porcji jest dany krem,
a także ile ptysi i innych ciasteczek wyjdzie z danej porcji. 

- Wiele zdjęć ilustrujących nie tylko końcowy wypiek, ale także poszczególne procesy takie jak np. przygotowywanie ciasta krok po kroku

- 98 stron pełnych porad, opisów i apetycznych zdjęć. To kompendium wiedzy na temat ciasta parzonego!



*Zakup tego produktu oznacza akceptację utraty prawa do odstąpienia od umowy w ciągu 14 dni.
*Produkt jest dostarczany w formie elektronicznej.